top of page

LIFE COACHING

Jezelf kunnen zijn is het mooiste dat er is. Maar in onze complexe maatschappij is dat vaak een verpletterende uitdaging.

 

Soms kom je obstakels tegen op je pad naar persoonlijke ontwikkeling. Of heb je het gevoel dat je een masker moet dragen, dat je na verloop van tijd nog moeilijk kunt afzetten.

 

Je voelt dat je geboren bent om je eigen kompas te vinden, je eigen weg te banen en anderen te helpen onderweg. En hoewel die ware noordrichting soms niet comfortabel past binnen sociale normen of de verwachtingen van jouw omgeving, weet je in je diepste wezen dat je een missie hebt. Je bent bestemd om je beste leven te leven... zelfs als dat betekent dat je moet ingaan tegen de culturele normen die je tot nu toe hebt gevolgd.​

 

Het is tijd om je totale levensdoel uit te zetten. Je bent hier om een reden. Dit is je uitnodiging om voorbij de "moets" te gaan en te beginnen te leven in je ware natuur.​

Wil je samen met mij (her)ontdekken wat je zo uniek en krachtig maakt? Heb je zin om je eigen missie en je authentieke zelf te ontdekken?

Ontdek onze verschillende 'reisformules' en kies de route die bij jou past.

Transformatiesessies

 

Tijdens de Transformatiesessies krijg je de tools in handen om verbinding te vinden met je ware zelf. Samen (her)activeren we jouw unieke persoonlijkheid, zodat je het leven kunt leiden dat je altijd al wou en waar je voor herinnerd wil worden. Samen gaan we kijken hoe we kunnen omgaan met de verwachtingen en de druk die de maatschappij en wijzelf ons opleggen. Zodat je altijd en overal jezelf kunt zijn, los van aangeleerde overtuigingen over de rol(len) die we zouden moeten vervullen in de maatschappij.

  • Wat als je je leven kon boetseren in de vorm die bij jou past?

  • Wat als je iemand aan je zijde had om samen het pad van een authentiek leven te bewandelen?

  • Wat als je leerde genieten van werken aan jezelf om alles uit het leven te kunnen halen en obstakels weg te werken?​

 

Na dit traject ervaar je meer helderheid en focus rond het maken van keuzes, je voelt je verbonden met de kern van jezelf wat rust geeft en je krachtig doet voelen. Klaar om door dat onzichtbare plafond te breken dat je tegenhoudt?

Let's do this!​

 

5 of 10 sessies van 1 uur, fysiek of online, € 75/sessie (inclusief btw)

Loopbaancoach Kortrijk
Loopbaancoach Kortrijk

Zingevingstraject

Dit pakket is voor al wie voor een iets langere periode intensief aan zichzelf wil werken met mij als coach, klankbord en inspirator. Speciaal voor iedereen die het roer in hun leven en/of werk wil omgooien en meer rust en vrijheid in het leven wil ervaren en hun innerlijk kompas willen volgen.

 

Tussen de sessies en tot één week na de laatste sessie krijg je ook steun en begeleiding op maat via Whatsapp en audiomessages.

 

​Ben je toe aan verbinding met jezelf?

Ben je toe aan je eigen creatieve flow?

Ben je toe aan een veilige ruimte om je verlangens en dromen te delen?Wil je meer rust en vrijheid ervaren in jouw leven?

Ben je klaar om te luisteren naar je innerlijk kompas en stappen te zetten naar je gewenste doel?​

 

Wat krijg je:

  • Gratis kennismakingsgesprek (30'min) waar ik luister naar jouw verlangens en waar we ons samen over jouw gewenste situatie buigen

  • Coaching sessies van 1uur (dit kan zowel online als bij mij in de praktijk)

  • 1 gratis nazorgsessie (30' min)

  • 1 journal om alle inzichten in neer te pennen

  • Wekelijkse challenge, oefeningen op maat en inspiratiebronnen

 

Tarief: Op basis van jouw vraag en behoeften werk ik een voorstel op maat uit. Je betaalt een vast bedrag waar al mijn dienstverlening, coaching en oefeningen deel van uitmaken.​

 

Yes, I'm in!​

'Doorbraak'-sessie (1u30)​

 

We duiken samen in één of enkele situaties waarin je steun nodig hebt. We zoeken vervolgens samen uit waar jouw knopen liggen. Je vertrekt uit deze sessie met een heldere visie, nieuwe tools en een concreet stappenplan, op maat van jouw doel en wensen. ​

 

Sign me up!​

 

1 sessie van 1u30, bij mij in de praktijk of online, € 125/sessie (inclusief btw).

LOOPBAANCOACHING

Heb je twijfels bij je huidige job?

Of wil je graag je carrière over een andere boeg gooien, maar weet je niet goed hoe?

Snak je naar verandering maar weet je niet goed waar beginnen?

Ben je steeds minder gemotiveerd om naar je werk te gaan?

Is de balans tussen werk en privé zoek?

Voel je dat het tijd is om jezelf opnieuw uit te dagen en een nieuwe richting in te slaan?

Wil je je talenten en competenties herontdekken?

Wat zijn de mogelijkheden op de arbeidsmarkt?

En zoek je antwoorden over jezelf? Wat zijn mijn unieke talenten?Waar ben ik eigenlijk naar op zoek in mijn leven en waarvoor wil ik herinnerd worden?

 

Als ervaren gecertificeerde coach en loopbaancoach help ik je via concrete stappen en coaching technieken om verbinding te maken met jezelf.

 

Na dit loopbaancoachingstraject voel je een diepe verbinding met jezelf, je ervaart meer helderheid en focus  en voel je meer innerlijke rust. Je (her)ontdekt je unieke competenties en talenten en je krijgt inzichten rond je diepste wensen en verlangens op werkvlak. Zo kan je de gewenste loopbaan voor jezelf creëren en concrete stappen ondernemen naar je gewenste doel in jouw leven.

 

Wil jij jouw professioneel pad ontdekken?​ Laat mij jouw gids zijn op weg naar jouw ideale job!

 

Loopbaanbegeleiding is een project dat gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid. Je kan hier op de website van VDAB de loopbaancheques aanvragen.

 

Via deze link vind je meer info over de voorwaarden voor deze loopbaancheques.​

 

GRATIS.

In een gratis kennismakingsgesprek (30min) maken we kennis met elkaar en bekijken we samen jouw loopbaanvraag.

 

Via Loopbaancheques:​

Cheque 1: 4uur begeleiding - €45

Cheque 2: 3uur begeleiding - €45​

 

Per cheque heb je bovendien recht op een nazorggesprek (30') - gratis.Wil je graag samen aan de slag gaan?

Vraag hier je gratis kennismakingsgesprek aan: Maak een afspraak​​

Logo Loopbaancheque VDAB
Logo Pygmalion
bottom of page